Greppa logotyp, länk till startsidan.
Greppa logotyp, länk till startsidan.

Sparsam körning - Intresseanmälan

Här anmäler du intresse för att ta del av rådgivningen ”Sparsam körning”. Rådgivningen hjälper dig som lantbrukare att minska bränsleanvändningen för lantbruksmaskiner vid olika typer av arbetsmoment. Kursen riktar sig till dig som är

  • lantbruksföretagare, maskinförare på jordbruks- eller trädgårdsföretag
  • maskinförare på maskinstation eller maskinförsäljare.

Totalt omfattar kursen cirka 10 timmar, med både praktiska körmoment och teori samt en uppföljningsträff. Efter uppföljningsträffen får du ett kursintyg.


Vilket län bor du i?
Vilket län bor du i?

Godkännande av hantering av personuppgifter * (obligatorisk)
Godkännande av hantering av personuppgifter

När du anmäler dig till en kurs eller ett seminarium ingår du ett avtal med Greppa Näringen där du ger oss rätt att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen. De behandlas elektroniskt av Greppa Näringen och lagras enligt gällande arkiveringsregler för myndigheter. Uppgifterna används för att kunna kontakta dig före och efter kursen. Dina personuppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Du kan kontakta Greppa Näringen för att få reda på vilka uppgifter myndigheten har om dig eller för att ändra i dina personuppgifter.