Greppa logotyp, länk till startsidan.
Greppa logotyp, länk till startsidan.

Beställningssida Vera

Du beställer Vera genom att fylla i dina kontaktuppgifter nedan, i ett svarsmail får du den produktnyckel du ska ange första gången du startar Vera.

Villkor för Vera

Jordbruksverket har utvecklat och förvaltar programmet Vera. Jordbruksverket tar inget ansvar för eventuella störningar, kostnader eller förluster som Vera kan orsaka.

Det är inte tillåtet att kopiera eller sprida programmet eller produktnyckeln. 

Jordbruksverket kan kontakta dig för att be om dina synpunkter eller informera dig om programmet.

Välj det län du tillhör i listan
Jag behöver Vera i min roll som * (obligatorisk)
Jag behöver Vera i min roll somHantering av personuppgifter
När du beställer Vera ingår du ett avtal med Greppa Näringen där du ger oss rätt att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är avtal. Avtalet ingås genom att du beställer programmet. Uppgifterna behandlas elektroniskt. Uppgifterna kommer att behandlas för hantering av behörigheter, hämtning av uppgifter från Jordbruksverkets övriga system, redovisning av rådgivning, information om nyheter och uppdateringar i Vera, support, uppföljning och för statistiska ändamål. Genom att klicka på beställningsknappen bekräftar du att du tagit del av ovanstående. Jordbruksverket kommer att lagra uppgifterna i enlighet med vad som gäller för myndigheters arkivhantering. Kontakta kundtjänst om du vill ha tillgång till de personuppgifter som vi behandlar om dig. Mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter och dina rättigheter finns på vår webbplats www.jordbruksverket.se/personuppgifter
Godkännande av villkor som gäller för Vera * (obligatorisk)
Godkännande av villkor som gäller för Vera

Villkor: Jordbruksverket har utvecklat och förvaltar programmet Vera. Jordbruksverket tar inget ansvar för eventuella störningar, kostnader eller förluster som Vera kan orsaka. Det är inte tillåtet att kopiera eller sprida programmet eller produktnyckeln. Jordbruksverket kan kontakta dig för att be om dina synpunkter eller informera dig om programmet.