Greppa logotyp, länk till startsidan.
Greppa logotyp, länk till startsidan.

Prenumerera på nyhetsbrev

Greppa Näringen erbjuder flera olika prenumerationstjänster. Genom att prenumerera på våra nyheter kan du ta del av vår omvärldsbevakning inom miljöområdet och läsa om vad som händer inom Greppa Näringen.

Prenumerera

Välj nedan om du vill prenumerera på ett eller flera av Greppa Näringens nyhetsbrev.

Välj ett eller flera alternativ

Nyheter

Här får du de senaste lantbruksrelaterade nyheterna inom miljö- och klimat samt information om vad som är på gång inom Greppa Näringen.

Säsongsnytt

Under säsong är vi ute i fält och följer markens kväveleverans. På så sätt kan du få regelbunden rapportering om hur mycket kväve som tagits upp av grödan fram till vetets axgång. Du får också annan information som hjälper dig att bestämma gödselgivan.
Vi skickar ut separata rapporter från fem regioner:

  • Syd = Skåne län
  • Öst = Östergötland, Örebro, Södermanland och Kalmar län
  • Väst = Västra Götalands län
  • Mitt = Västmanlands och Uppsala län
  • Norr = Här gör vi inga mätningar, men skickar vid behov ut relevant information för de norra länen om växtnäringsfrågor.

Dina personuppgifter

När du väljer att prenumerera på ett nyhetsbrev ingår du ett avtal med Greppa Näringen där du ger oss rätt att behandla dina personuppgifter enligt GDPR.

För att få Greppa Näringens nyhetsbrev måste du uppge ditt namn och din e-postadress. Vi kommer inte att använda dessa uppgifter i något annat syfte än till att skicka ut våra nyhetsbrev till dig.

Du kan när som helst avbryta din prenumeration. Information om hur du gör detta finns i nyhetsbrevet.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.