Våra tjänster

Hjärtat i Greppa Näringen är våra rådgivningar. Det finns ett 30-tal intressanta och viktiga rådgivningar att välja mellan. Här hittar du även växtnäringsbalanser, räknesnurror och mycket annat som du själv kan göra på din gård.

Rådgivningsmoduler

Våra kostnadsfria rådgivningar är för dig som är medlem. Filtrera gärna till vänster så blir det lättare att få fram den rådgivning som passar dig bäst.

Åtgärder du kan göra själv

Det finns mycket du kan göra på din gård för att minska påverkan på miljön och som även är bra för gårdens ekonomi. Använd filtreringsfunktionen på vänster sida så blir det lättare att hitta det du är intresserad av.

Räkna själv

Hur lång tid det tar för en investering att betala sig? Hur mycket växtnäring riskerar att läcka från gården? Det och mycket annat hjälper våra beräkningsverktyg till att räkna ut.

Nyheter

Greppa Näringens nyheter skickas ut två gånger i veckan - tisdag och fredag. Här får du de senaste lantbruksrelaterade nyheterna inom miljö- och klimatnyheter om vad som händer inom Greppa Näringen.

Säsongsnytt

Under säsong är vi ute i fält och följer markens kväveleverans. På så sätt kan du få regelbunden rapportering om hur mycket kväve som tagits upp av grödan fram till vetets axgång. Du får också annan information som hjälper dig att bestämma gödselgivan. Vi skickar ut separata rapporter från fem regioner.