Greppa logotyp, länk till startsidan.
Greppa logotyp, länk till startsidan.
Gårdsbyggnader och fält

Foto: Janne Andersson

Miljögårdsvandring i Norrköping

Fredag 24 maj, klockan 09:30-12:00

Miljörådgivare Anna Sjögren kommer tillsammans med miljöinspektörer från Norrköpings kommun samt grundvillkorskontrollant från Länsstyrelsen att gå över gården med regelglasögonen på! Du kommer bli lotsad genom flera av de regler som gäller på gårdsnivå där vi kommer att utgå från en miljötillsyn, men komplettera med kunskapen kring var och hur grundvillkor även krokar an.

Syftet är att du ska få en större insyn i de olika kontrollernas områden, men även ges möjlighet att klargöra funderingar och frågetecken som kan uppkomma kring vad som gäller och vad som kan skilja regelverken åt.

Har du något särskilt du funderar över? Passa på att skriv in din fråga i anmälningsformuläret så lyfter vi din fråga vid träffen! OBS! Inga enskilda ärenden kommer tas upp vid denna träff, men du som ställer frågan kommer behandlas anonymt.

Anmälan: Anmäl dig senast 21 maj via Hushållningssällskapets formulär Länk till annan webbplats.

Träffen genomföras i samverkan med LRFs kommungrupp i Norrköping hemma hos Berga Lindö Lantbruk AB, Gustav Strålin, som har mjölkproduktion. Fikat serveras 09:30, sen påbörjar vi vandringen som kommer avslutas runt kl 12.

Kontakt

Anna Sjögren
Tel: 070-829 42 40

Dela

Prenumerera på nyhetsbrevet

Vill du prenumerera på Greppa Näringens nyhetsbrev och få de senaste nyheterna inom miljö och klimat till din mejlbox två gånger i veckan?

Prenumerera på Greppas nyhetsbrev