Greppa logotyp
Greppa logotyp

Foto: Hanna Appelros

Fältvandring i vall och spannmål

Den 29 augusti kl 18.30-21.00

Vi delar erfarenheter från odlingssäsongen och följer upp särskilt intressanta observationer från demonstrationsodlingar och försök av både vall och spannmål.  Länsstyrelsen bjuder in tillsammans med den försöksansvarige på Torsta - Lars Tirén och växtodlingsrådgivare från Hushållningssällskapet -  Sigrid Tirén.

När: Måndag 29 augusti 18:30 - ca 21

Var: Ås - du får information om samlingsplats när du anmäler dig.

Målgrupp: Lantbrukare

Anmälan: Anmäl dig via e-post till hanna.appelros@lansstyrelsen.se eller via sms till 070-395 33 49

Kontakt

Hanna Appelros
tel: 070-395 33 49

Dela

Prenumerera på nyhetsbrevet

Vill du prenumerera på Greppa Näringens nyhetsbrev och få de senaste nyheterna inom miljö och klimat till din mejlbox två gånger i veckan?

Prenumerera på Greppas nyhetsbrev

Relaterade nyheter

  • 2020 är det internationella växtskyddsåret

    År 2020 har utsetts av FN till internationella växtskyddsåret. Syftet är att öka medvetenheten hos allmänhet och beslutsfattare om hur vi riskerar att sprida växtskadegörare och ogräs till nya platser...

  • Poddar förmedlar rådgivning på nytt sätt

    Jordbruksverket har under våren startat två poddar för att nå ut med kunskap på ett nytt sätt. Podden Rådgivaren ger fördjupande information om olika ämnen som växtskydd, energieffektivisering, agr...

  • Ny broschyr: Hur bra är du på integrerat växtskydd?

    Med hjälp av en ny broschyr från Jordbruksverket kan växtodlare kartlägga hur väl de följer principerna för integrerat växtskydd (IPM) och vad de kan förbättra.