Utskriftikon
Greppa näringen

Rådgivning lantbruk
och miljö tjänar på

Broschyrer

Här kan du beställa trycksaker från Greppa Näringen helt utan kostnad. Om du vill beställa många olika sorters skrifter kan det vara effektivast att skicka en e-post direkt till katarina.mattsson@jordbruksverket.se.

  1. Medlemsbrev december 2012

    Läs mer om årets vallmästare och om vallens betydelse på hans gård. Läs också om hur Arla och Greppa Näringen samarbetar om klimatfrågan och om de nya praktiska råd som tagits fram.

  2. Medlemsbrev December 2010

    Nu har de första rådgivningarna inom precisionsodlingsmodulen och Klimatkollen genomförts. Läs om vad lantbrukarna tycker om de nya modulerna.

  3. Greppa NYTT April 2007

    Fokus den här gången är 10 goda resultat av Greppa Näringen, så hela mittuppslaget visar på åtgärder och effekter som uppnåtts. Det skrivs också om en ev. export av Greppakonceptet till Polen och Baltikum, och om Greppa skall arbeta med t ex klimatgaser.

Filtrera broschyrer

Typ av skrift

I praktiken

Kontakt

Mottagare av din beställning

Katarina Mattsson

036-15 84 20

Greppa Näringen är ett samarbete mellan Jordbruksverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, LRFlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och länsstyrelsernalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jordbruksverket
Lantbrukarnas riktförbund
Länsstyrelserna
EU

Greppa Näringen. Telefon växel: 0771-57 34 56. E-post: info@greppa.nu. Postadress: Box 12, 230 53 Alnarp