Just nu har vi driftstörningar på webbplatsen. Om du upplever problem när du besöker vår webbplats kan du stänga webbläsaren och försöka igen.

Utskriftikon
Greppa näringen

Rådgivning lantbruk
och miljö tjänar på

Västra Götaland

Foto: Lars Johansson

Västra Götalands län

Här får du råd som ger nytta för både miljön och plånboken! Sedan starten i länet 2003 har fler än 1 800 lantbrukare utnyttjat den möjligheten.

Förutom enskild rådgivning på din gård erbjuder Greppa Näringen gruppaktiviteter och kurser inom aktuella ämnen.

Enskild rådgivning riktar sig i första hand till gårdar med mer än 50 hektar eller 25 djur­enheter. Vid våra gruppaktiviteter är alla välkomna.

Anmäl dig till Greppa Näringen

Du anmäler dig som medlem till Greppa Näringen i Västra Götaland i vår anmälningsblankett. Använd första sidan i blanketten. På andra sidan i blanketten hittar du en sammanställning med kontaktuppgifter till de rådgivningsföretag som finns i Västra Götalands län.

Anmäl dig redan i dag.

Hitta rådgivningsföretag

Årets fosforlän 2016

Västra Götaland har haft tydlig fokus på åtgärder mot fosforförluster i enskild rådgivning och gruppaktiviteter och framgångsrikt kommunicerat fosforfrågor i olika sammanhang.

Kontakt

Tfn 010-224 53 06

Ny medlem

Om du vill bli medlem i Greppa Näringen kontakta din Länsstyrelse för att se vad som finns tillgängligt i ditt län.

Greppa Näringen är ett samarbete mellan Jordbruksverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, LRFlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och länsstyrelsernalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jordbruksverket
Lantbrukarnas riktförbund
Länsstyrelserna
EU

Greppa Näringen. Telefon växel: 0771-57 34 56. E-post: info@greppa.nu. Postadress: Box 12, 230 53 Alnarp