Utskriftikon
Greppa näringen

Rådgivning lantbruk
och miljö tjänar på

Greppa Näringen i Skåne

Foto: Mårten Svensson

Greppa Näringen i Skåne

Greppa Näringen är Sveriges enskilt största projekt för mat och miljö någonsin. Projektet har varit aktivt i Skåne sedan år 2000 och fortsätter med full fart.

Rådgivning

Utbudet av enskild rådgivning är fortsatt stort. Vi har stora möjligheter att välkomna nya medlemmar, passa på att anmäla dig omgående. Anmälningsblanketten hittar du till höger på sidan.

Kontakta ditt rådgivningsföretag för mer information!

Hitta rådgivningsföretag

Gruppaktiviteter

Vi har många nya aktiviteter att erbjuda inom Greppa Näringen och till dessa aktiviteter är alla lantbrukare i Skåne välkomna, oavsett gårdens storlek och produktionsinriktning.

Vi hoppas att du finner dessa aktiviteter som en bra och spännande fortsättning och påbyggnad på den enskilda rådgivningen.

Gruppaktiviteterna annonseras och marknadsförs samlat här på Skånes regionala sida för Greppa Näringen. De annonseras också i god tid innan genomförandet av de rådgivningsföretag som ansvarar för dem.

Sidan uppdaterades 2019-11-25 av Alexander Regnér

Din länsstyrelse

Kontakt

Tfn 010-224 13 07

Ny medlem

Om du vill bli medlem i Greppa Näringen fyll i blanketten och skicka den undertecknad till länsstyrelsen i Skåne.

Glöm inte att välja ut det rådgivningsföretag som du vill ska kontakta dig!

Gödselmängder och behov av spridningsareal

Gödselmängder och lagringskapacitet för företagsstöd

Mallen kan användas vid ansökan om företagsstöd vid investeringar i djurstallar för att beräkna gödsellagrings kapacitet. Vid ansökan om enhetskostnad för djurstallar i Skåne är den obligatorisk.

Greppa Näringen är ett samarbete mellan Jordbruksverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, LRFlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och länsstyrelsernalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jordbruksverket
Lantbrukarnas riktförbund
Länsstyrelserna
EU

Greppa Näringen. Telefon växel: 0771-57 34 56. E-post: info@greppa.nu. Postadress: Box 12, 230 53 Alnarp