Utskriftikon
Greppa näringen

Rådgivning lantbruk
och miljö tjänar på

Greppa Näringen i Gävleborgs län

Foto: Gunilla Jonsson

Gävleborgs län

År 2010 startade Greppa Näringen i Gävleborgs län.

Rådgivningen vänder sig i första hand till företag med över 50 hektar åkermark och/eller 25 djurenheter.

Som medlem i Greppa Näringen erbjuds du kostnadsfri rådgivning anpassad till din gård. Syftet är att minska lantbrukets miljöpåverkan och samtidigt förbättra lönsamheten i lantbruksföretagen.

Du får välja bland ett stort urval av rådgivningar, bland annat med tema markpackning, växtnäringsbalanser, grovfoderodling, foderstater, fosforstrategi med mera.

På vår rådgivningssida kan du se vilka rådgivningar du kan välja mellan. Energirådgivning erbjuds till en kostnad av 1 000 kronor.

Bli medlem du också och ta del av den kostnadsfria rådgivningen och bidra samtidigt till att vi tillsammans närmar oss de regionala och nationella miljömålen!

För mer information, kontakta: Karin Elgardt Fredlund, ansvarig för Greppa Näringen på Länsstyrelsen, 010-225 14 24 karin.ellgardtfredlund@lansstyrelsen.se

Hitta rådgivningsföretag

Din länsstyrelse

Kontakt

Tfn 010-225 14 24

Ny medlem

Om du vill bli medlem i Greppa Näringen kontakta din Länsstyrelse för att se vad som finns tillgängligt i ditt län.

Greppa Näringen är ett samarbete mellan Jordbruksverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, LRFlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och länsstyrelsernalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jordbruksverket
Lantbrukarnas riktförbund
Länsstyrelserna
EU

Greppa Näringen. Telefon växel: 0771-57 34 56. E-post: info@greppa.nu. Postadress: Box 12, 230 53 Alnarp