Utskriftikon
Greppa näringen

Rådgivning lantbruk
och miljö tjänar på

Foto: Mostphotos

Blekinge län

Sedan 2001 finns Greppa Näringen i Blekinge län och i dagsläget är cirka 300 lantbruksföretag registrerade som medlemmar i projektet.

Rådgivning

Rådgivningen vänder sig i första hand till företag med över 50 hektar åkermark och/eller mer än 25 djurenheter i nitratkänsliga områden eller som utpekats inom vattenförvaltningens åtgärdsarbete och gårdar med stor djurhållning.

Rådgivningen startar med ett startbesök där du och rådgivaren går igenom gårdens förutsättningar och tar fram en rådgivningsplan för de kommande tre åren.

Det finns ett stort antal olika rådgivningar att välja mellan och vilka som är tillgängliga i Blekinge just nu kan du se om du klickar på den blå knappen längst ner på denna sida. Här får du också information om vilka rådgivningsföretag som är aktiva i Blekinge.

Gruppaktiviteter

Oavsett storlek på gård eller produktionsinriktning är lantbrukare välkomna att delta i Greppa Näringens gruppaktiviteter. I Blekinge är vi i startgroparna med att få igång kursverksamhet inom Greppa Näringen.

Klicka här för information om kommande gruppaktiviteter i Blekinge länlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har du någon idé gällande gruppaktivitet med ett ämne som du skulle vilja lära dig mer om? Hör gärna av dig till oss, kontaktuppgifter hittar du längst upp till höger.

Kontakta ditt rådgivningsföretag för mer information.

Sidan uppdaterades 2019-05-16 av Alexander Regnér

Din länsstyrelse

Kontakt

Tfn 010-22 40 191

Ny medlem

Om du vill bli medlem i Greppa Näringen fyller du i nedanstående blankett och skickar den till:

Åsa Johansson
Länsstyrelsen i Blekinge
Skeppsbrokajen 4
371 86 Karlskrona

Greppa Näringen är ett samarbete mellan Jordbruksverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, LRFlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och länsstyrelsernalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jordbruksverket
Lantbrukarnas riktförbund
Länsstyrelserna
EU

Greppa Näringen. Telefon växel: 0771-57 34 56. E-post: info@greppa.nu. Postadress: Box 12, 230 53 Alnarp