Utskriftikon
Greppa näringen

Rådgivning lantbruk
och miljö tjänar på

Greppa Näringen regionalt

På Greppa Näringens regionala sidor hittar du information och kontaktuppgifter för just ditt län. Varje länsstyrelse ansvarar själv för sina sidor och därför kan innehåll och utseende variera från län till län.

Klicka på ditt län Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Örebro Östergötland Kalmar Gotland Jönköping Kronoberg Blekinge Skåne Värmland Västra Götaland Halland

Greppa Näringen i länen

Det är länsstyrelserna som administrerar rådgivningen i länen. Det innebär att det är de som gör avtal med rådgivningsföretagen om vilka rådgivningar som ska erbjudas och det är också de som säkerställer att rådgivningen håller önskad kvalitet.

Om du har frågor eller önskemål om Greppa Näringens verksamhet i ditt län kan du vända dig till kontaktpersonen på din länsstyrelse

Relaterade nyheter

Ny medlem

Om du vill bli medlem i Greppa Näringen kan du ta kontakt med din länsstyrelse.

Greppa Näringen är ett samarbete mellan Jordbruksverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, LRFlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och länsstyrelsernalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jordbruksverket
Lantbrukarnas riktförbund
Länsstyrelserna
EU

Greppa Näringen. Telefon växel: 0771-57 34 56. E-post: info@greppa.nu. Postadress: Box 12, 230 53 Alnarp