Nyheter 16 februari 2021
Kurs om lagring – näring och lagringssjukdomar
10 mars klockan 8.30-15.00
Välkomna på webbinarium med fokus på näring och lagringsjukdomar i rotfrukter och kål. Dagen kommer ta upp de viktigaste förutsättningar som krävs innan skörd, vid skörd och efter skörd för att främja god kvalité och minimera skördebortfall under lagring av kål och rotfrukter.
Några punkter från schemat:
- Markförhållande, etablering och näringsämnen.
- Skörd och efterskördshantering
- Sårläkning och lagringsjukdomar i kål och rotfrukter
Plats: Teams
Datum och tid: 10 mars, 08.30—15.00 med paus kl. 12-13
Anmälan: Anmäl dig senast den 8 mars på Hushållningssällskapets hemsida
Kontakt
Prenumerera på nyhetsbrevet
Vill du prenumerera på Greppa Näringens nyhetsbrev och få de senaste nyheterna inom miljö och klimat till din mejlbox två gånger i veckan?