Utskriftikon
Greppa näringen

Rådgivning lantbruk
och miljö tjänar på

NYHET FRÅN GREPPA NÄRINGEN

Nyhetstjänsten tar sommaruppehåll

Foto: Pixabay

Nyhetstjänsten tar sommaruppehåll

06 juli 2018

Vi som arbetar med Greppa Näringens nyhetstjänst tar sommaruppehåll. Vi kommer tillbaka med fler nyheter om lantbrukets miljö- och klimatfrågor tisdagen den 21 augusti 2018.

Vill du ha något att läsa under sommaren så kan vi tipsa om våra nya skrifter. Vi har bland annat publicerat ett nytt praktiskt råd om fosforgödsling, ett nytt medlemsbrev där du bland annat kan läsa mer om vår byggrådgivning och en verksamhetsberättelse för år 2017.

Är du intresserad av att bli medlem i Greppa Näringen eller vill veta mer om oss så finns även en broschyr där du kan läsa om vår rådgivning.

I artikeln Nytt från Greppa Näringen (2018-06-18)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du länkar till våra senaste skrifter.

Trevlig sommar!

Teresia Borgman
Redaktör för nyhetsbrevet

Sidan uppdaterades 2018-07-06 av Teresia Borgman

Prenumerera på nyhetsbrevet

Vill du prenumerera på Greppa Näringens nyhetsbrev och få de senaste nyheterna inom miljö och klimat till din mejlbox två gånger i veckan?

Klicka här för att prenumerera

Kontakt

Redaktör för nyhetsbrevet

Teresia Borgman

Greppa Näringen är ett samarbete mellan Jordbruksverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, LRFlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och länsstyrelsernalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jordbruksverket
Lantbrukarnas riktförbund
Länsstyrelserna
EU

Greppa Näringen. Telefon växel: 0771-57 34 56. E-post: info@greppa.nu. Postadress: Box 12, 230 53 Alnarp